4-tunnin vartalo dieetti

FerrissTim Ferris on kokeillut monia eri dieettejä, ja tätä hän pitää kaikkein parhaimpana. Sen avulla on mahdollista pudottaa jopa 10 kiloa painoa 30 päivän aikana, joka tarkoittaa valtavaa muutosta ulkonäössä.

Siihen kuulu 5 sääntöä, jotka ovat nämä…

Sääntö yksi: Älä syö “valkoisia” hiilihydraatteja

Vältä kaikkia hiilihydraatteja, jotka ovat ulkomuodoltaan valkoisia. Näitä ovat mm. riisi, leivät, murot, perunat ja pastat, sekä tortillat. Ne ovat turhia kaloreita, jotka eivät tarjoa ravinteita keholle. LIsäksi ne pitävät nälkää huonosti

Syö samoja hyviä ruokia uudelleen ja uudelleen

Useimmat menestyneet laihduttajat syövät muutamia toimivia ruokia yhä uudelleen ja uudellen. Ruokakaupat ovat täynnä mitä erilaisimpia tuotteita, joista kuitenkin suuri osa on lihottavia.

Ideoita ruokiin voit tehdä vaikka valitsemalla jokaisesta seuraavasta ryhmästä yhden tuotteen, ja sekoittamalla niitä keskenään.

Proteiinit

 • Kana
 • Liha
 • Kala
 • Kananmunat
 • Soija

Pavut

 • Linssit
 • Eriväriset pavut

Vihannekset

 • Pinaatti
 • Parsakaali
 • Hapankaali
 • Herneet
 • Salaatinlehdet

Yhdistelemällä näitä aineksia saat runsaasti tarvitsemiasi ravinteita, ja saat vähemmän kaloreita kuin monista muista vaihtoehdoista. Ne eivät ehkä ole kaikkein herkullisimpia, mutta ne ovat todella tehokkaita pudottamaan painoa kehostasi.

Sääntö numero 3: Älä juo kaloreita

Juodut kalorit ovat helpoin tapa lihota, sillä ne eivät täytä, mutta tuovat kuitenkin välillä jopa todella paljon kaloreita kehoon. Korvaamalla limsat ja mehut vedellä, säästät todella paljon kaloreita.

Kevytlimsojakaan ei kannata kauheasti juoda, sillä vaikka ne eivät itsessään sisällä kaloreita, niiden makea maku saa kehon kaipaamaan ruokaa ja herkkuja. Tölkki päivässä ei kuitenkaan ole liikaa, mutta mieluiten älä juo paljoa sitä enempää.

Sääntö numero neljä: Älä syö hedelmiä

Hedelmät ovat terveydelle hyväksi ravinteiden kannalta, mutta mikäli todella tahdot pudottaa painoa nopeasti, jätä ne väliin. Niissä on paljon sokeria, sekä kaloretia pienessä koossa. Lisäksi ne ovat niin maistuvia, että niitä tulee syötyä helposti liikaa.

Ainoa poikkeukset tähän sääntöön ovat tomaatit ja avokaadot, joita voit syödä varovasti noin kerran päivässä.

Sääntö numero viisi: Pidä yksi dieetti välipäivä viikossa

Pitämällä yhden välipäivän viikossa tiukasta dieettauksesta, jaksat paremmin olla kurissa muina päivinä. Yhtenä päivänä viikossa voit syödä kuten haluat, ja pystyt pitämään kuitenkin solakkana.

Älä murehdi kalorimääristä tai muista sellaisista tämän päivän aikana, vaan syö kuten haluat. Turha murehtiminen vie idean tältä päivältä, joten ota vaan rennosti ja luota tähän dieettiin.

Näiden viiden simppelin säännön avulla voit laihtua nopeammin kuin koskaan ennen. Tim Ferris vakuuttaa dieetin nimeen, ja Youtubekin on täynnä sillä onnistuneiden videoita. Tässä lopuksi joitakin esimerkkeinä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *